Geleverd Werk

‘Bekijk hier de projecten uitgevoerd door Stucadoorsbedrijf R. Westgeest®’

Pleisterwerk Aanbrengen | GREEN VILLAGE
Gestukadoord door Stucadoorsbedrijf R. Westgeest®

Project
Bedrijfslocatie Nieuwegein – Pleisterwerk – wanden / plafonds

Datum
10 September 2018

Over dit project
Voor deze klant hebben we alle wanden en plafonds voorzien van een glad pleisterwerk. We hebben diverse ruimtes voorzien van hoge kwaliteit voorstrijkmiddel en hoekprofielen geïnstalleerd. Vervolgens hebben we de wanden en plafonds voorzien van glad pleisterwerk. De wanden en plafonds zijn meerdere malen bevochtigd, gesponst en gemest voor een strak resultaat. Het eindresultaat is prachtig geworden en het project is een groot succes geworden.

Pleisterwerk Aanbrengen | Eengezinswoning Nieuwegein
Gestukadoord door Stucadoorsbedrijf R. Westgeest®

Project
Eengezinswoning NieuwegeinPleisterwerk – wanden / plafond

Datum
5 Oktober 2018

Over dit project
Bij deze eengezinswoning in Nieuwegein hebben we de wanden en plafonds voorzien van een glad pleisterwerk. We hebben de woonkamer voorzien van hoge kwaliteit voorstrijkmiddel en hoekprofielen geïnstalleerd. Vervolgens hebben we de wanden en plafonds voorzien van glad pleisterwerk. De klant was zeer tevreden!

Beton Cire Aanbrengen | Eengezinswoning Utrecht
Gestukadoord door Stucadoorsbedrijf R. Westgeest®

Project
Eengezinswoning UtrechtBeton Cire – wanden

Datum
5 Februari 2019

Over dit project
Bij deze eengezinswoning in Utrecht hebben we de badkamer voorzien van beton cire. Deze prachtige wandafwerking is één van de specialismen van stukadoorsbedrijf R. Westgeest. Beton Cire is erg goed bestand tegen water en vocht en gaat een leven lang mee. Bent u geïnteresseerd in dit mooi product dan kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Call Now Button