Pleisterwerk

Wanneer we spreken van pleisterwerk van hoogwaardige kwaliteit dan zijn er diverse factoren die een rol spelen om deze kwaliteit te kunnen behalen. Zo is het gebruik van de juiste materialen van de beste kwaliteit de basis voor glad en strak pleisterwerk. Daarnaast is het van belang dat de hechting zo optimaal mogelijk te laten zijn, hetgeen wij door veel ervaring te hebben opgedaan de afgelopen 20 jaar tot in perfectie kunnen verzorgen. Het gebruik van de beste gereedschappen zoals, een spaan, spons, rei en hoekprofielen zorgen gekoppeld aan vakkundig en secuur werken voor de mooist mogelijke pleisterwerk waar u jarenlang van kunt genieten.

Glad pleisterwerk plafond:

Bent u de kleine korreltjes op uw plafond zat of is het niet zoals u het graag ziet, glad pleisterwerk is hier voor de juiste oplossing!
Bij pleisterwerk van het plafond word er een laag van gemiddeld 2 mm tot 6 mm aangebracht op het oude plafond, de staat van het oude plafond is hier totaal afhankelijk van. Met behulp van lange ‘latten’ word het plafond geheel vlak getrokken. Na het vlak trekken word het plafond mooi glad afgewerkt en sausklaar afgeleverd.

Extra mogelijkheid:

De platte plint:
Mocht u het plafond een grote kale oppervlakte vinden dan is hiervoor de platte pint ideaal. Zoals het woord het al zegt er komt een plint op het plafond, deze is gemiddeld 12 cm breed. De dikte van deze plint is totaal naar uw wens aan te passen.

Glad pleisterwerk wand:

Graag vlakke en gladde wanden? Dan komt u de terecht bij glad pleisterwerk. Hierbij word een laag gips op de wanden gesmeerd en geheel afgewerkt tot een sausklaar resultaat. De dikte van deze laag is afhankelijk van de huidige wand, is er weinig van over dan begrijpt u dat er een dikkere laag aangebracht zal worden.

Wenst u graag een vakkundig advies of ontvangt u liever direct een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met Stucadoor Nieuwegein

Pleisterwerk

CONTACTGEGEVENS

Stucadoorsbedrijf R. Westgeest
Anjerhof 64
3434 HS Nieuwegein
06 29431826
www.stucadoornieuwegein.nl
info@stucadoornieuwegein.nl

Call Now Button