Beton Ciré

Beton Cire is een wandafwerking die zeer geschikt is voor verschillende ruimtes. Denk hierbij aan een keuken, douche of badkamer. Het materiaal van Beton Cire is erg slijtvast en watervast, waardoor het ook mogelijk is om Beton Ciré als een keukenblad te gebruiken. Daarnaast zijn de bestanddelen van Beton Cire zeer compact. Wil je weten wat Beton Cire precies is en wat de verschillende eigenschappen van Beton Cire zijn? Wil je weten hoe Beton Cire wordt aangebracht door een stukadoor en wat de kosten zijn van deze unique betonlook? Graag informeren wij u over dit prachtige product!

Wat is Beton Ciré 

Beton Ciré is niet erg bekend voor de meeste mensen, omdat het niet zoveel wordt aangebracht. Dit komt doordat Beton Ciré duurder is dan pleisterwerk, waardoor de meeste mensen eerder een goedkopere variant voor hun wandafwerking kiezen. Het is mogelijk om Beton Ciré op allerlei plekken te stucen. Denk hierbij aan plekken zoals een douche of een keukenblad. Het is materiaal dat niet te glad wordt wanneer het in contact komt met water. Hierdoor is het gewoon mogelijk om te douchen en het materiaal nat te laten worden.

Diverse soorten Beton Ciré

Hoewel er veel materialen verkrijgbaar zijn die lijken op Beton Ciré, zijn er vele eigenschappen waarop de materialen van elkaar te onderscheiden zijn. Zo lijken materialen zoals microcement, of microbeton erg op Beton Ciré, maar qua prijs verschillen de materialen zeer met Beton Ciré. Daarnaast kan microbeton buiten worden aangebracht, maar Beton Ciré niet. Dat is belangrijk om te weten voor het geval je op zoek bent naar materiaal dat buiten kan worden aangebracht. Ook de hardheid van Beton Ciré verschilt met dat van microbeton, omdat microbeton een stuk harder is. Van alle materialen die lijken op Beton Ciré is microbeton het hardste materiaal.

Extreem Waterdicht: Uitermate geschikt voor natte ruimtes

Een aantal eigenschappen van Beton Ciré zijn waterdichtheid, naadloosheid en slijtvastheid. Hieronder wordt er wat verder ingegaan op deze eigenschappen.
Beton Ciré is zeer waterdicht doordat het materiaal een erg unieke samenstelling heeft. Het zorgt ervoor dat het materiaal watervast en erg sterk is, hierdoor is het moeilijk te beschadigen. Daarnaast is kan Beton Ciré naadloos worden aangebracht. Dit maakt Beton Ciré anders dan andere badkamer tegels waarbij voegen worden toegevoegd. Dit maakt het gebruik van Beton Ciré een stuk hygiënischer, omdat de muren eenvoudig zijn schoon te maken. Ook is Beton Ciré slijtvast doordat het bestaat uit kalk en cement. Dit maakt Beton Ciré niet alleen waterafstotend, maar ook vuil werend. Het is mogelijk om een coating aan te brengen over de Beton Ciré, waardoor het nog beter beschermd wordt.

Wat zijn de eigenschappen van Beton Cire?

Beton Ciré is een soort stucwerk dat afkomstig is uit Frankrijk. Dit is ook het geval bij stucsoorten als leemstuc. Het is een cementgebonden stucsoort dat in het Nederlands vertaald kan worden als gewreven beton. Doordat het een unique stucsoort is en erg hip, wordt tegenwoordig steeds populairder om in huis toe te passen. Dit wordt het meeste gedaan in bijvoorbeeld douches, keukens, badkamers, keukenbladen en openhaarden. Doordat Beton Ciré een uitstekende hechting heeft kan Beton Ciré op verschillende ondergronden worden toegepast. Denk hierbij aan keukens, maar ook aan badkamers en vloeren. Beton Ciré brengt veel mogelijkheden met zich mee, omdat het op verschillende manieren kan worden toegepast.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het laten aanbrengen van Beton Cire

De prijzen die gehanteerd worden voor Beton Ciré zijn afhankelijk van de stukadoor die het werk verricht en het gekozen afwerkingspatroon. Ook verschillen de prijzen van verschillende ruimtes waarin het wordt aangebracht, zoals een keuken, badkamer of inloopdouche. Daarnaast zijn er erg veel mogelijkheden, doordat er ook nog eens uit een grote verscheidenheid aan kleuren te kiezen is. Dit maakt het erg lastig om een gemiddelde prijs te benoemen voor Beton Ciré, omdat er zoveel verschillende opties zijn om uit te kiezen. Aan de andere kant maakt dit het aanbrengen van Beton Ciré zeer unique, omdat ieder kiest voor een andere uitwerking.

Verschillende factoren bepalen de prijs

Veel stucadoors kiezen ervoor om voordat ze beginnen met het aanbrengen van Beton Ciré de ondergrond te behandelen. Op deze manier wordt er gezorgd voor een prachtig resultaat. Hoewel een gemiddelde prijsschatting zeer lastig is, is het wel mogelijk om de gemiddelde kosten voor Beton Ciré te benoemen. Het kost tussen de 90 euro en de 140 euro per vierkante meter om Beton Ciré te laten aanbrengen.

Neem vrijblijvend contact met ons

Betonstuc is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de modernere woningen. Of het nu in de badkamer is of op de woonkamer vloer. Er zijn zoveel mogelijkheden, van meubel tot toilet bij uw vijver tot aan uw terras set.

Wij zetten de voordelen voor u even op een rijtje:

  • Waterdicht en uitermate goed reinigbaar
  • Geschikt voor natte/vochtige ruimtes
  • Veel verschillende kleuren
  • Goed alternatief voor een tegel
  • Onderhoudsvrij

Heeft u bijvoorbeeld een tafel die niet meer naar smaak is. Probeer eens in te denken hoe het eruit ziet met een betonlook afwerking. Betonstuc kan bijna over elk soort materiaal. Geïnteresseerd geworden? U kunt altijd contact met ons opnemen.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Bent u opzoek naar een ervaren stukadoor voor Beton Ciré in de regio Utrecht?
Dan bent u bij stucadoorsbedrijf R. Westgeest aan het juiste adres.

N

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

 

N

SCHERPE EN HELDERE OFFERTE

 

N

UITSTEKENDE SERVICE

 

N

GECERTIFICEERD VAKMAN

 

N

NOA ERKEND VAKBEDRIJF

 

N

GARANTIE OP GELEVERD WERK

 

Meer over ons weten? Wij zijn er voor alle soorten stucwerk.
Van slaapkamer tot aan een gehele woning of bedrijfsruimte, bij ons
valt het allemaal te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Benieuwd naar de kosten? Vul onderstaand Offerte formulier in en wij sturen u een prijsopgave op maat. Liever een vrijblijvende afspraak? Bel ons direct 06-29431826

 

CONTACTGEGEVENS

Stucadoorsbedrijf R. Westgeest
Anjerhof 64
3434 HS Nieuwegein
06 29431826
www.stucadoornieuwegein.nl
info@stucadoornieuwegein.nl

Call Now Button