Stukadoor Vianen voor al uw stukadoorswerkzaamheden

Stukadoor Vianen; erkende en gecertificeerde professionals. Staat er een verbouwing op stapel? Wilt u een aantal ruimtes in uw huis aanpakken en vernieuwen? Een nieuwe badkamer of keuken nodig? Bent u net verhuisd en zoekt u een stukadoor voor de muren en de plafonds? Dan bent u bij Stukadoor Vianen aan het juiste adres. Overal in Vianen en omstreken kunnen wij u van dienst zijn met onze stukadoorswerkzaamheden. Omdat wij alleen gecertificeerde en ervaren vakmannen in dienst hebben, kunnen wij u stucwerk van hoge kwaliteit garanderen. We zijn gespecialiseerd in pleisterwerk. Wij geven uw muren een mooie en goede ondergrond, zodat u ze kunt schilderen of behangen. Ook kunnen wij sierpleisters van hoogwaardige kwaliteit leveren. U geeft uw ruimtes dan een authentieke uitstraling en een fijne sfeer. Qua textuur en structuur is er van alles mogelijk. We overleggen graag met u en houden altijd rekening met uw wensen.

Stukadoor Vianen levert kwaliteit tegen een scherpe prijs

Profiteer van onze concurrerende prijzen. De scherpe tarieven die wij rekenen doen niets af van de kwaliteit die onze vakmannen leveren. Uiteraard hangt het uiteindelijke kostenplaatje voor een groot deel af van wat u wilt. Gaat uw voorkeur uit naar sierpleisterwerk, dan zal dit over het algemeen iets meer kosten dan simpel pleisterwerk. In ieder geval betaalt u bij Stukadoor Vianen de scherpste prijs. Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte prijsopgave aan.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Bent u opzoek naar een stucadoor in de regio Utrecht?
Dan bent u bij stucadoorsbedrijf R. Westgeest aan het juiste adres.

N

HELDERE AFSPRAKEN

 

N

SCHERPE EN DUIDELIJKE OFFERTE

 

N

UITMUNTENDE SERVICE

 

N

GECERTIFICEERD SPECIALIST

 

N

NOA ERKEND VAKBEDRIJF

 

N

GARANTIE OP GELEVERD WERK

 

Meer over ons weten? Wij zijn er voor alle soorten stucwerk.
Van slaapkamer tot aan een gehele woning of bedrijfsruimte, bij ons
valt het allemaal te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Benieuwd naar de kosten? Vul onderstaand Offerte formulier in en wij sturen u een prijsopgave op maat. Liever een vrijblijvende afspraak? Bel ons direct 06-29431826

 

Verschillende opties als het gaat om pleisterwerk

Vraag naar de mogelijkheden op het gebied van pleisterwerk. STUKADOOR VIANEN kan u er alles over vertellen. Een aantal opties zijn bijvoorbeeld:

• Rustiekputz
Heel handig is dat rustiekputz zeer goed bestand is tegen allerlei beschadigingen. Naast stootvast is dit pleisterwerk ook boenvast, dus makkelijk te onderhouden. Een ander kenmerk van dit sierpleister is dat het kleurecht is. Zelfs al zou u onverhoopt schade hebben, de kleur blijft mooi. Voor een hoogwaardige kwaliteit en een mooie uitstraling kunt u het beste gebruikmaken van de diensten van een ervaren stukadoor.

• Granol
Jaren geleden was er veel vraag naar granol, maar ook tegenwoordig zijn er nog steeds mensen die kiezen voor deze pleisterlaag met een grove structuur. We kunnen zelfs wel stellen dat granol steeds populairder begint te worden. Deze pleisterlaag is bijzonder goed bestand tegen beschadigingen. Daarom is dit een ideale keus als u nog jonge kinderen heeft. Als zij aan het spelen zijn, houden ze vast geen rekening met uw mooie muren. Ook heeft u in een jong gezin nogal eens last van vlekken op de muren. Granol is prima overschilderbaar, dus ook dat is ideaal.

• Betonstuc
Betonstuc is met name ideaal voor gebruik in een natte ruimte zoals de badkamer. Het is watervast, slijtvast, naadloos en bijzonder hygiënisch. Omdat betonstuc een vrij robuuste uitstraling heeft, past dit goed in een moderne en strakke inrichting.

Schuurwerk laat u doen door STUKADOOR VIANEN

Mensen denken soms dat ze voor schuurwerk een timmerman nodig hebben. Toch kunt u ook voor schuurwerk het beste contact opnemen met ons stukadoorsbedrijf in Vianen. Bij het schuurwerk brengt een van onze ervaren stukadoors de pleister, met daarin fijne zandkorrels, in een ronddraaiende beweging aan op het oppervlak. Hierdoor krijgt u een speciale, mooie, geschuurde afwerking.

NOA Erkend Stukadoor

Neem contact op met STUKADOOR VIANEN

Voor al uw pleisterwerk, sierpleister en schuurwerk bent u bij ons stukadoorsbedrijf in Vianen en omgeving aan het juiste adres. We zijn een jong en dynamisch stukadoorsbedrijf en vernemen graag uw wensen. Onze betrouwbare en professionele stucadoor is zeer flexibel en kunnen iedere klus in relatief korte tijd afronden. We begrijpen dat de planning voor u belangrijk is. We overleggen daarom vooraf uitgebreid met u.

Wanneer wilt u dat we beginnen en wanneer ziet u de stukadoorswerkzaamheden het liefst afgerond? Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Doordat wij een grondige planning maken, hebben de werkzaamheden zo min mogelijk invloed op uw thuissituatie. We maken graag duidelijke afspraken zodat we van beide kanten weten waar we aan toe zijn. Ontvangt u graag een heldere en scherpe offerte? Vraag deze dan nu aan bij Stukadoor Vianen. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons werk, bieden we u een volledige garantie op het geleverde werk.

Stukadoor Vianen

CONTACTGEGEVENS

Stucadoorsbedrijf R. Westgeest
Anjerhof 64
3434 HS Nieuwegein
06 29431826
www.stucadoornieuwegein.nl
info@stucadoornieuwegein.nl

Call Now Button