Bij Stukadoor Utrecht gaat kwaliteit boven kwantiteit

Stukadoor Utrecht nodig? Dan bent u bij ons stukadoorsbedrijf aan het juiste adres. Wat heeft u aan een razendsnelle stukadoor en een slordig resultaat? Daarom kiest Stukadoor Utrecht voor kwaliteit. En dankzij de jarenlange ervaring van onze professionele stukadoors ligt het tempo van het stucwerk nog hoog ook. Neem contact met ons op voor al uw pleisterwerk, schuurwerk en het aanbrengen van sierpleister.

Perfect stucwerk? Ons stukadoorsbedrijf in Utrecht staat voor u klaar

Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen wij graag het stucwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een op maat gesneden offerte. Wilt u meer weten over de soorten pleisterwerk? Wij kunnen u er alles over vertellen. Wij bieden u een scherpe en heldere offerte en verlenen een uitstekende service. Wij zijn een Noa erkend vakbedrijf en hebben alleen gecertificeerde stukadoors in dienst. U kunt vertrouwen op stucwerk van hoge kwaliteit. We bieden altijd garantie op het door ons geleverde werk. Voor alle soorten stucwerk kunt u een beroep doen op Stukadoor in Utrecht. Of het nu gaat om alleen een slaapkamer of uw hele bedrijf, wij staan voor u klaar.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Bent u opzoek naar een stucadoor in de regio Utrecht?
Dan bent u bij stucadoorsbedrijf R. Westgeest aan het juiste adres.

N

HELDERE AFSPRAKEN

 

N

SCHERPE EN DUIDELIJKE OFFERTE

 

N

UITMUNTENDE SERVICE

 

N

GECERTIFICEERD SPECIALIST

 

N

NOA ERKEND VAKBEDRIJF

 

N

GARANTIE OP GELEVERD WERK

 

Meer over ons weten? Wij zijn er voor alle soorten stucwerk.
Van slaapkamer tot aan een gehele woning of bedrijfsruimte, bij ons
valt het allemaal te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Benieuwd naar de kosten? Vul onderstaand Offerte formulier in en wij sturen u een prijsopgave op maat. Liever een vrijblijvende afspraak? Bel ons direct 06-29431826

 

Stucwerk of pleisterwerk

Er leven nogal eens vragen over pleisterwerk en stucwerk. Is dat nu hetzelfde of gaat het toch om 2 verschillende dingen? Stukadoor Utrecht kan u er alle details over vertellen. Het lijkt veel op elkaar en in ieder geval hebben beide zaken te maken met de afwerking van het plafond en/of de muren. Alle onzuiverheden en scheuren worden weggewerkt. Dit gebeurt bij zowel pleisterwerk als stucwerk. Het verschil zit hem voornamelijk in het mortel dat wordt gebruikt. We zullen u niet alle technische details vertellen, maar het komt er op neer dat stucwerk minder geschikt is voor buitenmuren. Wat misschien wel van belang is voor uw situatie: kiest u voor sierpleisters, dan is pleisterwerk een goede optie. U kunt dan namelijk alle soorten pleisterwerk aan laten brengen, terwijl dit bij stucwerk niet altijd het geval is.

Voordelen van schuurwerk laten aanbrengen door Stukadoor Utrecht

Bent u van plan om te verhuizen? Wilt u een mooie afwerking op de muren en plafonds? Gaat u aan de slag in uw huidige woning en hebben de muren en plafonds een goede beurt nodig? Stukadoor Utrecht is er voor al uw stukadoorswerkzaamheden. Overweegt u schuurwerk? Dit pleisterwerk is in vrijwel alle interieurs toe te passen. Het grote voordeel hiervan is dat het mooi egaal en natuurlijk wit opdroogt. Dit scheelt extra werk, want sauzen is in principe niet meer nodig. U kunt kiezen voor zowel fijn als wat grover schuurwerk. Het is maar net wat u wilt.

NOA Erkend Stukadoor

Voordelen van sierpleister

Ook voor het aanbrengen van sierpleisters kunt u bij Stukadoor Utrecht terecht. Deze afwerking van muren of plafonds komt zeer precies. De uiteindelijke uitstraling van de muren wordt hier namelijk door bepaald. Een professionele en ervaren stucadoor is daarom absoluut onmisbaar. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van alle soorten sierpleisters. Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Stukadoor Utrecht; een betere keus kunt u niet maken.

Stukadoor Utrecht

CONTACTGEGEVENS

Stucadoorsbedrijf R. Westgeest
Anjerhof 64
3434 HS Nieuwegein
06 29431826
www.stucadoornieuwegein.nl
info@stucadoornieuwegein.nl

Call Now Button