U wilt pleisterwerk van hoogwaardige kwaliteit? Stukadoor IJsselstein helpt u graag

Stukadoor IJsselstein voor al uw stukadoorswerkzaamheden. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u zoekt naar pleisterwerk. Een van uw muren of alle wanden in uw woning zijn toe aan een opknapbeurt? Is het daarbij belangrijk dat de kosten binnen de perken blijven? Neem dan contact op met ons stukadoorsbedrijf in IJsselstein. Wij hebben jarenlange ervaring met pleisterwerk, schuurwerk en sierpleisters. Wij maken bij alle stukadoorswerkzaamheden alleen gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en service en planning staan bij ons hoog in het vaandel. Uw wensen staan hierbij altijd centraal. Zoekt u een ervaren en professionele stukadoor in IJsselstein? Neem dan nu contact met ons op.

Verschillende soorten pleisterwerk mogelijk bij stukadoor IJsselstein

Wanneer u wilt bepleisteren, dan heeft u diverse mogelijkheden. Kiest u voor spuitpleister, dan bent u het goedkoopst uit. Wilt u behangklaar of sausklaar pleisteren, dan vallen de kosten ook nog erg mee. Schuurwerk, raapwerk, cementeren en betonstuc zijn iets duurder, maar zeker nog zeer betaalbaar. Bent u benieuwd wat de beste vorm van bepleisteren is in uw woning? Bel dan naar Stukadoor IJsselstein. We kunnen u er alles over vertellen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook is het mogelijk dat we u geheel zonder verplichtingen een op maat gesneden offerte toesturen.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Bent u opzoek naar een stucadoor in de regio Utrecht?
Dan bent u bij stucadoorsbedrijf R. Westgeest aan het juiste adres.

N

HELDERE AFSPRAKEN

 

N

SCHERPE EN DUIDELIJKE OFFERTE

 

N

UITMUNTENDE SERVICE

 

N

GECERTIFICEERD SPECIALIST

 

N

NOA ERKEND VAKBEDRIJF

 

N

GARANTIE OP GELEVERD WERK

 

Meer over ons weten? Wij zijn er voor alle soorten stucwerk.
Van slaapkamer tot aan een gehele woning of bedrijfsruimte, bij ons
valt het allemaal te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Benieuwd naar de kosten? Vul onderstaand Offerte formulier in en wij sturen u een prijsopgave op maat. Liever een vrijblijvende afspraak? Bel ons direct 06-29431826

 

Laat een ervaren stukadoor het werk vakkundig uitvoeren

Wij komen weleens in een woning waar de eigenaars zelf het bepleisteren wilde uitvoeren. Helaas loopt dit nogal eens op een mislukking uit. U denkt dan te besparen op de kosten van een stucadoor en achteraf bent u helaas nog duurder uit. Pleisteren is een klus die vraagt om precisie en ervaring. Ook het gebruik van goede materialen is belangrijk voor een goed resultaat. Bij Stukadoor IJsselstein zit u wat dat betreft helemaal goed. Problemen die kunnen optreden wanneer mensen zelf het pleisterwerk uitvoeren zijn onder meer dat het pleister niet goed mengt of dat het al snel weer loslaat van de muren. Ga daarom niet zelf aan het tobben, maar laat deze stukadoorswerkzaamheden uitvoeren door de expert. Dit bespaart u veel stress, tijd en vaak ook nog geld. Wilt u pleisterwerk als ondergrond of als eindresultaat?

Pleisterwerk als ondergrond of eindresultaat

U wilt uw muren behangen of laten behangen? Kiest u liever voor sauzen? Dan is het belangrijk dat de wanden eerst worden behandeld. Doet u dit niet, dan gaat dit ten koste van het behang- of sauswerk. In veel gevallen is het zelfs niet eens mogelijk om een ongepleisterde muur af te werken. Wij kunnen uw wanden egaliseren zodat deze klaar zijn voor een mooie afwerking. Het is ook mogelijk om het pleisterwerk aan te brengen als eindresultaat. In dat geval zijn er tal van mogelijkheden. Wilt u het grof of fijn? In welke ruimte wilt u het pleisterwerk? In de badkamer kiest u vast weer iets anders dan in de hal of de woonkamer. Stukadoor IJsselstein kan u er alles over vertellen. Wist u ook dat u in de badkamer kunt kiezen voor waterdicht pleisterwerk? En in de keuken juist voor brandveilig pleisterwerk?

NOA Erkend Stukadoor

Hoe gaat Stukadoor IJsselstein aan het werk

Bij pleisterwerk volgen we meestal ongeveer de onderstaande stappen:

– Allereerst overleggen we met u en maken we een zo nauwkeurig mogelijke planning. Wat past het beste bij uw woning? Wat is uw budget? Wat zijn uw wensen? Deze staan altijd centraal.
– Voordat we beginnen met stukadoren wordt eerst de ruimte leeggehaald. In overleg besluiten we of u dat zelf doet of dat wij dat even voor u doen. We willen natuurlijk geen meubels beschadigen of bevuilen. Een goede voorbereiding is nog altijd het halve werk.
– Eerst worden de muren schoongemaakt, zodat ze stofvrij en vetvrij zijn. Soms moet er ook nog behang of een oude verflaag worden verwijderd.
– Nu is het tijd voor een voorstrijkmiddel.
– Als dit gedaan is, kan het bepleisteren van de muur beginnen.
– Na het aanbrengen van de pleister, strijkt de stukadoor de muur glad. U kunt ook kiezen voor een korrelig effect. Stukadoor IJsselstein gebruikt in dat geval een ander soort pleister.

Al uw schuurwerk, raapwerk, pleisterwerk en andere stukadoorswerkzaamheden zijn in goede handen bij Stukadoor IJsselstein.

Stukadoor IJsselstein

CONTACTGEGEVENS

Stucadoorsbedrijf R. Westgeest
Anjerhof 64
3434 HS Nieuwegein
06 29431826
www.stucadoornieuwegein.nl
info@stucadoornieuwegein.nl

Call Now Button