Onze vakbekwame stucadoor maak uw huis fraaier

Bent u op zoek naar een stucadoor in Nieuwegein? Dan staan de professionals van Stucadoorsbedrijf R. Westgeest klaar om uw wanden en plafonds perfect af te werken. Ons team van vakbekwame stucadoors voert opdrachten uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Als NOA erkend stucadoorsbedrijf gaan we bij iedere opdracht voor de beste kwaliteit. Bij onze werkzaamheden maken we vooraf duidelijke afspraken en streven we ernaar om uw planning tijdens een verbouwing zoveel mogelijk aan te houden.

Professionaliteit voor duurzaam stucwerk

Wilt u vlakke wanden in uw woning of bedrijfspand? Dan adviseren wij u om te kiezen voor glad pleisterwerk. Hierbij smeren onze stucadoors een laag gips op de wanden en werken het geheel af tot een sausklaar resultaat. De dikte van de laag gips is afhankelijk van de bestaande wand. Glad en strak pleisterwerk op uw muren en plafonds is de basis voor een perfecte afwerking. Daarom maken onze vakmensen altijd gebruik van de beste materialen en gereedschappen. Bovendien staat service bij Stucadoorsbedrijf R. Westgeest al vele jaren hoog in het vaandel.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Bent u opzoek naar een stucadoor in de regio Utrecht?
Dan bent u bij stucadoorsbedrijf R. Westgeest aan het juiste adres.

N

HELDERE AFSPRAKEN

 

N

SCHERPE EN DUIDELIJKE OFFERTE

 

N

UITMUNTENDE SERVICE

 

N

GECERTIFICEERD SPECIALIST

 

N

NOA ERKEND VAKBEDRIJF

 

N

GARANTIE OP GELEVERD WERK

 

Meer over ons weten? Wij zijn er voor alle soorten stucwerk.
Van slaapkamer tot aan een gehele woning of bedrijfsruimte, bij ons
valt het allemaal te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Benieuwd naar de kosten? Vul onderstaand Offerte formulier in en wij sturen u een prijsopgave op maat. Liever een vrijblijvende afspraak? Bel ons direct 06-29431826

 

Kies voor onze allround stucadoor uit Nieuwegein

Als u een optimaal resultaat wenst, laat uw stucwerk dan door onze specialisten uit Nieuwegein uitvoeren. Zo kunt u ook sierplijster op uw muren aan laten brengen door onze stucadoor. Bij deze techniek wordt er een korrel aangebracht op de wanden. De grootte van de korrel kan variëren van 0.5 mm tot 4 mm. U kunt dus kiezen voor een fijn of grof resultaat. De meest voorkomende vormen van sierplijster zijn: Spachtelputz, Rustiekputz en Granol. Sierplijster is beschikbaar in diverse kleuren. Dit soort stucwerk is bovendien krasbestendig en afneembaar. Sierplijster kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Ga ook voor perfect stucwerk

Wij helpen u graag bij de keuze van het stucwerk voor uw woning of bedrijfspand in Nieuwegein. Zo kunt u ook kiezen voor schuurwerk. Dit is een afwerklaag waarin een klein zandkorreltje is verwerkt. Deze techniek kan door onze stucadoor worden toegpast op zowel muren als plafonds. Na het aanbrengen wordt de laag ‘afgeschuurd’ waardoor er mooie slagen ontstaan. Schuurwerk droogt egaal wit op, is vochtbestendig en kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Vertel ons uw ideeën en wij kunnen u precies aangeven wat er op het gebied van stucwerk allemaal mogelijk is. Uw ervaren stukadoor uit Nieuwegein klaart iedere klus!

NOA Erkend Stucadoor

Een stucadoor voor een scherpe prijs

De kosten voor een stucadoor kunnen nogal variëren. De prijs die u moet betalen wordt bepaald door de kwaliteit en de toegepaste methode. Wat uw keuze ook is, bij Stucadoorsbedrijf R. Westgeest Nieuwegein kunt u altijd rekenen op perfect afgewerkt en secuur stucwerk. Bij ons bent u bovendien ook altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Wij zijn ook werkzaam in Utrecht, Houten, IJsselstein en Vianen. Bent u geïnteresseerd in onze professionele service, of wilt u weten wat de talloze mogelijkheden zijn die onze stucadoor u te bieden heeft? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons, of vraag vandaag nog een scherpe offerte bij ons aan!

Stucadoor

CONTACTGEGEVENS

Stucadoorsbedrijf R. Westgeest
Anjerhof 64
3434 HS Nieuwegein
06 29431826
www.stucadoornieuwegein.nl
info@stucadoornieuwegein.nl

Call Now Button