U zoekt professioneel stucwerk in Houten? Neem contact op met Stukadoor Houten

Stukadoor Houten voor al uw stucwerk in de regio Utrecht. Bent u net verhuisd? Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Of is uw woning toe aan een renovatie? Waarschijnlijk heeft u dan ook een stukadoor nodig. Stukadoor Houten is er voor al uw pleisterwerk. Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei stukadoorswerkzaamheden en gebruiken de nieuwste technieken. Ook maken we alleen gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons bent u altijd verzekerd van vakmanschap. Neem vrijblijvend contact met ons op en profiteer van onze professionele diensten tegen een scherpe prijs.

Kenmerken van ons stukadoorsbedrijf in Houten

Bij Stukadoor Houten staan de wensen van de klant centraal. Wij vernemen graag uw wensen. Heeft u deskundig advies nodig, neem dan zeker contact met ons op. Dit kan altijd geheel vrijblijvend. Uw pleisterwerk en schuurwerk is bij ons in goede handen. We werken alleen met gecertificeerde en ervaren stukadoors. Bij ons werk is een nauwkeurige planning belangrijk. Niet alleen voor ons, maar vooral ook voor u. U wilt weten wanneer de stukadoorswerkzaamheden beginnen, maar ook wanneer het geheel wordt afgerond. We overleggen dit met u en maken duidelijke afspraken. Bij Stukadoor Houten weet u waar u aan toe bent.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Bent u opzoek naar een stucadoor in de regio Utrecht?
Dan bent u bij stucadoorsbedrijf R. Westgeest aan het juiste adres.

N

HELDERE AFSPRAKEN

 

N

SCHERPE EN DUIDELIJKE OFFERTE

 

N

UITMUNTENDE SERVICE

 

N

GECERTIFICEERD SPECIALIST

 

N

NOA ERKEND VAKBEDRIJF

 

N

GARANTIE OP GELEVERD WERK

 

Meer over ons weten? Wij zijn er voor alle soorten stucwerk.
Van slaapkamer tot aan een gehele woning of bedrijfsruimte, bij ons
valt het allemaal te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Benieuwd naar de kosten? Vul onderstaand Offerte formulier in en wij sturen u een prijsopgave op maat. Liever een vrijblijvende afspraak? Bel ons direct 06-29431826

 

Pleisterwerk

Pleisterwerk van hoogwaardige kwaliteit geeft iedere ruimte een mooie uitstraling. Stukadoor Houten zorgt voor goed pleisterwerk door het gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Een ander belangrijk aspect is de hechting. Dankzij onze jarenlange ervaring met stukadoorswerkzaamheden weten wij hier alles van. Wilt u de wanden of plafonds in uw woning glad en strak laten stuken? Neem dan nu contact met ons op. We overleggen met u of we het pleisterwerk dik of dun aanbrengen. Dit is ook afhankelijk van wat u met de muren wilt doen. Kiest u als afwerking voor behangen of schilderen?

Schuurwerk

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking. Stukadoor Houten kan deze in verschillende diktes aanbrengen op de wand of op het plafond. Het schuurwerk droogt altijd egaal op en het grote voordeel hiervan is dat er naderhand niet per definitie een extra afwerking nodig is. Sauzen is altijd mogelijk, ook wanneer u dit na een aantal jaren alsnog zou willen. Schuurwerk is bijvoorbeeld ideaal voor in een natte ruimte zoals de badkamer. Wilt u professioneel schuurwerk, neem dan contact op met de ervaren stukadoors van Houten. Het aanbrengen van de mooie cirkelvormen vraagt om expertise. Wij kunnen die bieden.

NOA Erkend Stukadoor

Sierpleister

U wilt uw muren afwerken met sierpleister? Neem dan contact op met de Stucadoor in Houten. Sierpleister bepaalt de uiteindelijk uitstraling van uw muren en daarom is het belangrijk dit te laten doen door ervaren vakmensen. Wij hebben jarenlange ervaring met schuurwerk, stucwerk en sierpleister. Wilt u graag een kleur op de muren? Ook dat is mogelijk met sierpleister. Grof gezegd maken we onderscheid tussen de volgende soorten sierpleisters. Deze worden het vaakst gebruikt:

– Granol stucwerk
– Rustiekputz stucwerk
– Spachtelputz stucwerk

Het grote voordeel van sierpleister voor u is dat het gemakkelijk schoon te houden is.

Stukadoor Houten

CONTACTGEGEVENS

Stucadoorsbedrijf R. Westgeest
Anjerhof 64
3434 HS Nieuwegein
06 29431826
www.stucadoornieuwegein.nl
info@stucadoornieuwegein.nl

Call Now Button